ČeskySlovenskyEnglish
Mapa webu

O nás

 

 

 

 

Firma Doorco vznikla v roce 2008 jako obchodní společnost zaměřená na prodej interiérových materiálů ze skla. Firma se brzy stala výzvou pro ostatní díky svému designu a kvalitnímu provedení všech výroků.

 

      Propracovaný design výrobků  odpovídá nejmodernějším trendům a potřebám pro veřejné  i privátní  využití. Použité materiály, vyráběné ekologicky a podle nejnovějších technologií, zaručují dokonalý tvar a stálost výrobků po celou dobu jejich užívání. 
Rozmanitost nabídky je tvořena použitím nových a moderních materiálů, které odpovídají nejpřísnějším kritériím pro zachování tvaru a stálobarevnosti a jejich bezpečnému použití. Barevné provedení sleduje nejnovější světové trendy.
 
     Interiérové dveře, zástěny a sprchové kouty se stávají módním doplňkem a nedílnou součástí každodenního života. Významný prodejní podíl činí zakázková výroba, kde můžeme vyrobit dveře a další výrobky ze skla v různých designech, s použitím různých materiálů a doplňků, požadovaných barevných kombinacích apod. Jsme připraveni splnit jakýkoliv váš požadavek. Skladem držíme více než 100 000 výrobků, které jsou vám okamžitě k dispozici.
 
 
Těšíme se na spolupráci i s Vámi.

 

řešení ve skle